Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر مازیار اویسی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم درخصوص روند ابتلای این ویروس در خردادماه ۹۳۶ بیمار مثبت داشتیم اما متاسفانه از اوایل تیر تا امروز یک هزار و ۲۲ بیمار مثبت قطعی داشته ایم که نشان دهنده سیر صعودی این بیماری است.
وی بیان کرد: تعداد بیماران سرپایی ما در خردادماه۷۸۳ مورد بود اما همین بیماران تا امروز  ۸۸۸ مورد بوده اند؛ همچنین روند کل موارد بستری مثبت و مشکوک در خردادماه  ۲۳۱ مورد بوده اما این روند تا ۱۲ تیرماه ۲۴۱ مورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه علوم پزشکی بم تصریح کرد: موارد بستری مثبت قطعی در خردادماه ۱۵۳ مورد بوده و همین موارد تا ۱۲ تیرماه ۱۲۴ نفر شده است که با توجه به اینکه روند ابتلا بسیار بیشتر شده اما موارد فوتی افزایش نداشته است.
به گفته اویسی از ۴ مورد فوتی در خردادماه در تیرماه تاکنون یک نفر از شهروندان جان خود را از دست داده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۱۵ بیمار بستری در بیمارستان پاستور بم داریم و با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمان آمار مربوط به روز قبل را اعلام می‌کند بنابراین بسیاری از مواقع آماری که ما اعلام می‌کنیم بعد از ترخیص بیماران است و تفاوت و تناقضی که برخی موارد رخ می‌دهد به همین دلیل است .
 اویسی ادامه داد: از ۲۰ مورد تست پی سی آر حدود ۸ نفر بستری شدند و در حال حاضر از نظر دارو مشکلی در بیمارستان پاستور نداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بم تاکید کرد: مصرف داروی رمدیسیور خردادماه که داروی اصلی بیماران کرونایی است ۹۳۲ ویال و در تیرماه یک هزار و ۲۴۳ ویال بوده و هنوز حدود ۳ هزار ویال دیگر موجود است .
وی توضیح داد: از نظر دستگاه اکسیژن ساز مشکلی وجود ندارد زیرا در این مدت سه دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان پاستور اضافه شده است .
اویسی بیان کرد: بستری موقت های ما فقط به مدت ۲ ساعت در بیمارستان دارو مصرفی یعنی رمدیسیور را استفاده می‌کنند و مجدد به منزلشان می روند که این کار جزو موارد و پروتکل های بهداشتی است.
به گفته وی بیمارستان افلاطونیان با ۴۰ تخت آمادگی برای جانشینی بیمارستان پاستور دارد و بخشی از هلال احمر نیز با ظرفیت ۳۰ تخت در کلینیک امام رضا آماده برای بستری جدید است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی بم درخصوص بخش مراقبت های ویژه بیماران کرونایی نیز گفت: بخش آی سی یو با ۸ تخت موجود هم اکنون ۶ بیمار بستری دارد  و ۱۲ تخت نیز اضافه خواهد شد .
شرق استان در حال گذراندن پیک دوم کرونا است
در ادامه این نشست فرماندار بم ضمن تشکر از کادر درمان که همیشه در خط مقدم بیماری کرونا قرار داشته اند گفت: در بحث بیماری کرونا اگر کشور در حال گذراندن پیک پنجم است شرق استان کرمان با همکاری مردم و رعایت قوانین و مقرارت بهداشتی که توسط ستاد استانی و شهرستانی کرونا ابلاغ می شود در حال گذراندن پیک دوم کرونا است.
هادی شهسوار پور ادامه داد: این پیک ناخودآگاه توسط مرزهای شرقی که در مسیر مراودات فرهنگی و اجتماعی با سیستان و بلوچستان و خصوصا ایرانشهر و زاهدان بوده و همچنین به دلیل تجمع خانوادگی که در بحث انتخابات شوراهای اسلامی اتفاق افتاد بوجود آمده است .
فرماندار بم افزود: برای جلوگیری از این وضعیت باید یکسری اقدامات قاطع را برنامه‌ریزی کنیم و اجازه ندهیم که این روال ادامه پیدا کند تا با اتفاقات ناخوشایند بیشتری مواجه نشویم.
وی اظهارداشت:باید از تجمع و دورهمی ها در مکان هایی مانند ادارات ، پلیس های+۱۰ ،شهرداری و کارخانجات خودروسازی جلوگیری به عمل آید تا زنجیره انتقال این ویروس که بسیار سریع و پر سرعت است قطع شود .
به گفته شهسوارپور رکن اصلی قطع شدن زنجیره انتقال ویروس مردم هستند .
رییس ستاد کرونای شهرستان بم ادامه داد:اکنون که با تعطیلی اصناف ، کارخانجات و ادارات روبرو شده ایم و ورودی ها و خروجی ها نیز در حال کنترل است مردم باید با ماندن در خانه مانع انتشار و انتقال این ویروس شوند زیرا اگر مردم رعایت نکنند و این تعطیلات را فرصتی برای رفتن به مسافرت بدانند باعث بوجود آمدن مشکلات بیشتری خواهند شد .
شهسوار پور توضیح داد:اکنون در شرایط مناسبی قرار نداریم و زیرساخت‌های ما تا حدودی جوابگوی این بیماری خواهند بود که اگر پیشگیری صورت نگیرد در بحث خدمات رسانی به بیماران بستری ویژه با مشکل مواجه خواهیم شد .
وی عنوان کرد: شهرستان بم برداشت محصول خرما و مراسم  محرم را در پیش رو دارد که باید برای برگزاری این برنامه ها از این شرایط بحرانی خارج شویم .
فرماندار بم تصریح کرد: مصوبات ستاد کرونا در حد قانون و لازم الاجراست و با اعمال محدودیت های هوشمند و گروه بندی صورت گرفته همیشه گروه یک مانند سوپرمارکت‌ها، قصابی‌ها ، داروخانه ها و.... در حال فعالیت هستند.
شهسوار پور در خصوص تعطیلی کارخانجات خودروسازی واقع در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید گفت: کارخانجات تولیدی ما جزو گروه یک هستند که همیشه باید فعالیت داشته باشند اما در این زمان به دلیل روند رو به رشد این ویروس در سطح شهرستان بم طی رایزنی با مدیران کارخانجات با تعطیلات چند روزه این واحدهای تولیدی به قطع زنجیره این ویروس کمک کرده اند.
وی توضیح داد: تعطیلی اصناف فقط بار روانی برای جامعه دارد زیرا این واحدها درصد زیادی برای انتقال این ویروس به حساب نمی آیند و آنچه مهم است دورهمی‌های خانوادگی ،مطب پزشکان ،داروخانه ها ، تجمع های عزا ،عروسی و مذهبی است که برگزار می‌شود و تاثیر بیشتری در انتقال این ویروس دارند .
رییس ستاد کرونای شهرستان بم بیان کرد: در شورای تامین مطرح شده است که در صورت مشاهده هر گونه تجمعی دادستانی به جرم اقدام علیه بهداشت عمومی با صاحبان و برگزارکنندگان مراسم برخورد قاطع و جدی خواهد کرد .

برچسب‌ها کرونا بم در خانه بمانیم محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بم در خانه بمانیم کرونا بم در خانه بمانیم محدودیت های کرونا دانشگاه علوم پزشکی بم بیمارستان پاستور انتقال این ویروس شهرستان بم مورد بوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • کمبود مرکز دولتی تصویربرداری پزشکی در مرکز گلستان
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • چندین تیم تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج)