Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، چهارشنبه شب خبر بازداشت پزشک قلابی در شرق کرمان توسط ناجا اعلام و اطلاع‌رسانی شد؛ به دنبال آن مسئولان علوم پزشکی بم واکنش نشان دادند و بخشی از اطلاعات منتشرشده از سوی ناجا را تکذیب و تاکید کردند که فرد بازداشت شده فقط روپوش پزشکی می‌پوشیده و در کنار همسرش که پزشک بوده فعالیت کمکی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس بم اما امروز (جمعه) باز واکنش نشان داد، جوابیه‌ای منتشر و تاکید کرد که براساس مستندات و اعترافات موجود، فرد دستگیرشده خود را پزشک معرفی می‌کرده و اقدام به طبابت می‌کرده است.

محل فعالیت این فرد که به جعل عنوان پزشکی متهم است در بیمارستان دولتی شهرستان ریگان بوده است که این مرکز درمانی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بم فعالیت دارد.

جوابیه معاونت اجتماعی نیروی انتظامی 

آنطور که در جوابیه معاونت اجتماعی نیروی انتظامی شهرستان بم آمده و در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته، آمده است: دانشگاه علوم پزشکی بم در تاریخ ۱۴ مهر طی گزارشی به دادستان بم اعلام کرده که فردی با جعل سند و جعل عنوان و دخالت در حرفه پزشکی، پوشیدن روپوش پزشکی و استفاده از ملزومات پزشکی، اقدام به طبابت در یکی از بیمارستان‌های تابعه این دانشگاه کرده و خواستار تعقیب و مجازات وی شده است.

در ادامه جوابیه پلیس آمده است: در پی این گزارش و با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی در شهر بم مستقر است و هر چهار شهرستان شرقی استان کرمان را زیر پوشش دارد، دادستانی دستور رسیدگی به این موضوع را به کلانتری ۱۲ بم صادر و ماموران کلانتری با همکاری حراست دانشگاه علوم پزشکی بم، متهم را دستگیر و به مقر پلیس منتقل می کنند.

این جوابیه چنین ادامه یافته است: متهم در اعترافات خود به صراحت به بزه انتسابی اعتراف کرد و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد. در ادامه در پی کار اطلاعاتی پلیس بم، یکی از عوامل بیمارستان مربوطه که با متهم ارتباط داشته و زمینه حضور وی را در بیمارستان فراهم کرده، به اداره پلیس دعوت شده و عنوان کرده که متهم (پزشک قلابی) با پوشیدن روپوش و استفاده از ملزومات پزشکی، خود را به عنوان پزشک به بیماران و همکاران معرفی و اقدام به طبابت می کرده است.

بررسی‌های بیشتر پلیس حاکی از آن است که نه تنها متهم تخصصی در حرفه پزشکی ندارد، بلکه دارای تحصیلات کارشناسی رشته مخابرات و نیز ۷ فقره سابقه محکومیت کیفری از جمله کلاهبرداری است و متهم و رابط وی در بیمارستان، هر دو غیربومی و اهل سایر استان‌ها هستند.

در ادامه جوابیه پلیس چنین ذکر شده است: پلیس در وظایف ذاتی خود و حفاظت از جان مردم و طی هماهنگی با مرجع قضایی اقدام کرده است؛ مرکز اطلاع‌رسانی پلیس با رعایت اخلاق رسانه‌ای، حریم خصوصی افراد و در نظر گرفتن شأن و منزلت جامعه پزشکی، در خبر منتشرشدهه هیچ اشاره‌ای به نام بیمارستان و مسئولیت و عنوان فرد مرتبط با متهم در بیمارستان نکرده است اما متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی بم و مدیر بیمارستان مربوطه در یک اقدام غیرحرفه‌ای، همه این موارد را افشا کرده‌اند.

جوابیه پلیس در ادامه آورده است: ساحت مقدس دانشگاه و جامعه پزشکی از هرگونه آلودگی مبراست. بنابراین شناسایی و دستگیری افرادی که با عناوین جعلی قصد به خطر انداختن جان مردم و ضربه به حیثیت دانشگاه و جامعه پزشکی دارند، بایستی مورد توجه همه دستگاه‌ها و نهادها باشد و از این اقدام پلیس و دستگاه قضایی استقبال شود.

در بخش پایانی این جوابیه نیز تاکید شده است: تمامی مستندات و ادلّه در پرونده موجود است و پلیس آمادگی دارد آنها را با هماهنگی مرجع قضایی ارائه کند.
 

کد خبر 632163 برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی بم پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی بم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم جوابیه پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۲۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مامور قلابی در سنگر دستگیر شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید