Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم درباره وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه، علت استفاده از کانکس به عنوان خوابگاه و نیز حادثه آتش سوزی شامگاه جمعه توضیحاتی داد.

به گزارش ایرنا، دیشب آتش سوزی در دو خوابگاه کانکسی دختران دانشجوی این دانشگاه رخ داد که تلفات یا مصدوم نداشت، اما دو کانکس به طور کامل در آتش سوخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آتش نشانی شهرداری بم گفته بود که کپسول آتش نشانی مناسب این نوع حریق در محل وجود نداشته است؛ درحالی که معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم می‌گوید که کپسول‌ها اخیرا توسط این سازمان پر شده اند و باید از همان نوع که می‌گویند پر می‌کرده اند.

محمد غضنفرآبادی البته اگرچه می‌گوید که قصد ندارد به مساله دامن بزند، اما تاکید دارد که آتش نشانی نیز دیر به محل آتش رسیده است.

وی همچنین درباره شرایط خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه هم توضیحاتی ارائه داده که در پی می‌آید.

توضیح درباره آتش سوزی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم درباره اتش سوزی شب گذشته خوابگاه دخترانه این دانشگاه بیان کرد: این خوابگاه ۱۲ عدد کپسول آتش نشانی دارد که ۳۱ فرردین ۱۴۰۱ تاریخ کپسول‌ها تمام شده بود و سازمان آتش نشانی آن‌ها پر کرده و تحویل ما داده است.

وی در پاسخ به مدیرعامل آتش نشانی بم که گفته بود برای اطفای حریق کپسول آتش نشانی از نوع پودر نیاز بوده افزود: زمانی که ما به سازمان آتش نشانی مراجعه کردیم و مشاوره گرفتیم به عنوان کار تخصصی که آتش نشانی دارد می‌توانست نصف کپسول‌ها را به صورت پودر به ما تحویل دهد.

غضنفرآبادی ادامه داد: بُعد مسافتی بین خوابگاه تا اولین ایستگاه آتش نشانی بیش از پنج کیلومتر بوده و ماشین‌های آتش نشانی دیر به مقصد رسیده اند.

وی تصریح کرد: به گفته دانشجویان زمانی که اولین تماس با آتش نشانی در ساعت ۲۰:۲۳ تماس گرفته است، مجدد ۲۰:۳۳ هم تماس گرفتند و مامور آتش نشانی گفته آتش شعله ورتر شده تا ما بیاییم؟؛ همچنین از تماس دوم ۱۵ دقیقه گذشته تا ماشین‌ها به محل آتش سوزی رسیده اند.

غضنفرآبادی اظهارکرد: آتش نشانی ابتدا یک ماشین فرستاد و بعد از اینکه ما مراجعه کردیم طی تماس تلفنی مجدد ماشین دوم را به محل فرستادند.

وی افزود: ما البته نمی‌خواهیم به مساله دامن بزنیم، زیرا ماهیت کانکس (PVC) قابل اشتعال است و خیلی سریع آتش سرایت می‌کند.

غضنفرآبادی گفت: شب گذشته در ساعت اوج مصرف برق بوده و دانشجویان هم در آن ساعت از تمامی وسایل برقی مانند اسپیلت، آبگرمکن، اتو، شارژر و لپ تاپ به صورت همزمان در حال استفاده بوده اند.

تلفات نداشتیم، چون دانشگاه خوب عمل کرده است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم خاطرنشان کرد: نوسانات برقی باعث شده فیوز جرقه بزند، اما محافظ عمل کرده و برق قطع شده؛ اینکه ما تلفات جانی نداشتیم به دلیل اینکه دانشگاه در بحث تاسیسات و وسایل ایمنی بخوبی عمل کرده است.

غضنفرآبادی گفت: شعله وارد جدار کانکس شده و به دلیل اینکه دانشجویان خانم بودند فقط تماس تلفنی با آتش نشانی گرفته اند که شعله نیز زیاد می‌شود؛ اگر محافظ فیوز بخوبی عمل نکرده بود شاید اتفاقات ناگوارتری رخ می‌داد.

وی تصریح کرد: رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با تیم همراهشان تمام تلاش خود را برای دانشجویان طبق شعار «دانشجو فرزند ماست» جامه عمل پوشانده است و نمونه آن راه اندازی خوابگاه پسرانه تلاش است.

پاسخ درباره خوابگاه‌های کانکسی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم درباره شرایط خوابگاه‌های این دانشگاه نیز توضیح داد: این کانکس‌ها یک سال و نیم بعد از زمان زلزله ۸۲ برای استفاده مردم تعبیه شدند که تا نیمه دوم سال ۹۰ مردم به دلیل شرایط زلزله و ساخت و ساز‌هایی که داشتند از این کانکس‌ها استفاده می‌کردند.

غضنفرآبادی بیان کرد: کانکس‌ها از سال ۹۰ تاکنون در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته اند تا به عنوان خوابگاه از آن‌ها استفاده شود.

وی افزود: خوابگاه پسرانه دانشگاه علوم پزشکی بم نیز در همین کانکس‌ها مستقر بود که بهمن سال ۱۴۰۰ با ساخت خوابگاه، ۲۶۰ دانشجوی پسر به خوابگاه تلاش منتقل شدند.

دانشجویان از کانکس‌ها رضایت داشته اند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم اظهارداشت: به دلیل فرسایش و مشکلاتی که کانکس‌ها داشته اند چندین مرتبه درخواست انتقال دانشجویان داده شد، اما دانشجویان از این کانکس‌ها به دلیل اینکه سوییت کامل و دارای آشپزخانه مجزاست رضایتمندی دارند.

وی ادامه داد: در ۲ سال گذشته هم که قرار بود پسران را به هتل آزادی منتقل کنیم، دانشجویان رضایتنامه‌ای را امضا کردند که ما تمایل داریم در کانکس‌ها مستقر باشیم.

غضنفرآبادی عنوان کرد: از مهر ۹۹ که در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه معرفی شدم بلافاصله در جلسه وزارتخانه بحث پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی را کلید زدیم و با حضور نماینده مردم در مجلس، دکتر اویسی رییس دانشگاه و دکتر رجایی معاون توسعه وپشتیبانی دانشگاه جلسه مهمی با حضور دکتر لاری معاون وزیر برای تعیین تکلیف خوابگاه پسرانه و دخترانه با اولویت راه اندازی خوابگاه دخترانه برگزار شد.

وی تاکیدکرد: ساختمان شهید صدوقی که قرار بود به بیمارستان اطفال تغییر یابد طی انعقاد تفاهم نامه‌ای بین ریاست دانشگاه، صندوق رفاه دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشجویی مقرر شد هر کدام مبلغ ۲ میلیارد تومان آورده داشته باشند و خوابگاه با اعتبار اولیه ۶ میلیارد تومان آغاز به کارکند.

چرا انتقال پسران اولویت گرفت؟

غضنفرآبادی تصریح کرد: کار جهادی از نیمه دوم خردادماه تا بهمن ۱۴۰۰ در طول مدت ۱۰ ماه شروع شد که اولویت با انتقال دختران دانشجو بود، اما به دلیل اینکه تعداد دانشجویان دختر ما حدود ۴۰۰ نفر است و این خوابگاه ظرفیت کمتری داشت، پسران ما به این خوابگاه منتقل شدند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هتل آزادی بم متعلق به بنیاد مستضعفان قرار بود به فروش برسد، دانشگاه علوم پزشکی بم اقدام به خریداری این هتل برای راه اندازی خوابگاه دخترانه کرد.

منتظر انجام فرآیند خرید هتل هستیم

وی گفت: جلسه‌ای هم در وزارتخانه برگزار و صندوق رفاه دانشجویی مبلغ ۴۰ میلیارد تومان هم برای این موضوع اختصاص داد و موافقت اصولی آن گرفته شد.

غضنفرآبادی بیان کرد: پیگیر خرید هتل آزادی هستیم و تاکنون موافقت اصولی آن به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان انجام شده است که اگر موفق به خریداری هتل شویم طی ۲ ماه آینده دانشجویان را به هتل آزادی انتقال خواهیم داد.

از خوابگاه مستقر در ارگ جدید چه خبر؟

این مسئول درباره وضعیت خوابگاه دخترانه واقع در ارگ جدید بم نیز گفت:خوابگاه دانشجویی ۴۰۰ تختخوابی در ارگ جدید در سال ۹۷ می‌بایست به بهره برداری برسد، اما به دلایل مختلف از جمله کم کاری مسئولان گذشته و اینکه این خوابگاه را به سمت طرح ملی نبردند، موضوع وارد بحران شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم توضیح داد: ارگ جدید هم مبلغ یک میلیارد تومان کمک کرد و فوندانسیون خوابگاه ریخته شد، اما از سال ۹۷ به بعد این پروژه به صورت کامل تعطیل شد؛ حتی مدیر عمران ارگ در سال ۹۷ برای رییس دانشگاه وقت نامه زد که کارگاه خوابگاه باعث ناامنی است.

به گفته وی این درحالی است که تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خوابگاه‌های دخترانه خود را از سال ۹۵ تاکنون به اتمام رسانده اند.

این مسئول افزود: مقرر شده بود این خوابگاه تا سال ۹۷-۹۸ به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان به سرانجام برسد، اما به دلیل کم کاری معاون توسعه وقت دانشگاه، احداث آن به سمت تورم رفت و به سال ۹۹ -۱۴۰۰ رسید.

امید برای ساخت تا یکسال آینده

غضنفرآبادی تصریح کرد: اوایل سال ۱۴۰۰ مناقصه خوابگاه برگزار شد و مبلغ ۴۰ میلیارد تومان هم وام برای این خوابگاه گرفته شده که آهن الات ان خریداری شده و در حال جوشکاری آن هستیم؛ امیدواریم تا یکسال آینده خوابگاه ۴۰۰ تختخوابی دخترانه دانشگاه ساخته شود.

 در کنار خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی بم، خوابگاه دانشجویی دخترانه و پسرانه مجتمع آموزش عالی بم نیز به صورت کانکس در حال استفاده است که گفته می‌شود حدود ۸۰۰ دانشجو در این کانکس‌ها مستقر هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی آتش سوزی خوابگاه دخترانه میلیارد تومان کانکس ها آتش نشانی هتل آزادی آتش سوزی ارگ جدید سال ۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند