Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مازیار اویسی روز دوشنبه در جلسه تجلیل از خبرنگاران شهرستان های شرقی استان گفت: پروژه بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی زیر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما به دلیل اهمیت ویژه آن برای شرق استان کرمان جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار گرفت.

وی افزود: واقع شدن این شهرستان در مسیر ترانزیتی جنوب شرق و همچنین قرار گرفتن در مسیر همسایه‌های شرقی کشور مشکلات زیادی ایجاد کرده که نیاز به تسریع در تعیین تکلیف و ساخت این بیمارستان دیده می‌شد

به گفته او در چهار شهرستان شرقی کرمان تنها یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی پاستور بم در حال ارایه خدمات به این شهرستان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اویسی ادامه‌داد: کلنگ ساخت این بیمارستان در سال ۹۶ به زمین زده شده بود اما به دلایل مختلف هنوز به سرانجام نرسیده است 

به گفته وی پروژه بیمارستان ۲۰۲ تختوابی، یک پروژه ملی بوده و دانشگاه علوم پزشکی تنها بهره بردار است .

وی ادامه‌داد: احداث پروژه بیمارستان با این عظمت در توان دانشگاه نیست زیرا هزینه ساخت این بیمارستان بالغ بر چهار برابر هزینه درآمد یکسال دانشگاه علوم پزشکی بم است.

بخشی از ساختمان پردیس به عنوان خوابگاه دانشجویی دخترانه درنظر گرفته شده است 

در ادامه رییس دانشگاه علوم پزشکی بم درباره خوابگاه دانشجویان دختر نیز تاکیدکرد: خوابگاه این دانشجویان در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید واقع شده که تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اظهار داشت: خوابگاه دخترانه دانشجویی ۴۰۰ تختخوابی در ارگ جدید سال ۹۷ می بایست به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف تاکنون به بهره برداری نرسیده است.

اویسی بیان کرد: این خوابگاه با اعتبار دانشگاه در حال ساخت است و به همین منظور مبلغ ۴۰ میلیارد تومان وام برای ساخت این خوابگاه گرفته شده که امیدواریم ظرف یک الی دو سال آینده این خوابگاه ساخته شود. 

وی می‌گوید برای ساخت این خوابگاه نیز در سفر ریاست جمهوری مبلغی در نظر گرفته شده است .

اویسی تاکیدکرد: برای سال تحصیلی جدید قسمتی از ساختمان پردیس را برای اسکان حدود ۲۷۰ دانشجوی دختر آماده کرده ایم تا بتوانیم از اسکان خوابگاه کانکسی کم کنیم.

مردم دوز یادآور را تزریق کنند

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم همچنین درباره آخرین وضعیت کرونا در شرق استان کرمان گفت: در شرایط پایدار با شیب بسیار کم صعودی قرار داریم و امیدواریم وارد پیک شدیدی نشویم.

وی از عادی‌انگاری و استقبال نکردن مردم از دوز یادآور (دوز چهارم) واکسن کرونا ابراز نگرانی کرد و گفت: متاسفانه این عادی انگاری در سطح کشور وجود دارد و مردم باید هرچه سریعتر نوبت چهارم واکسن خود را دریافت کنند. 

به گفته وی از جامعه هدف ۷۶ درصد دوز اول، ۶۵.۳ دهم درصد دوز دوم، ۴۱.۶ دهم درصد دوز سوم و ۳ هزار و ۳۷ نفر هم دوز نوبت چهارم خود را تزریق کردهاند.

اویسی توضیح داد: تاکنون ۷۳۴ هزار و۲۸۶ واکسن وارد دانشگاه علوم پزشکی شده که ۵۴۱ هزار و۴۵۵ دوز برای تزریق های اول و دوم و سوم بوده است 

وی تاکید کرد: هیچ کمبود واکسنی نداریم و در تمام مراکز جامع سلامت، خانه های بهداشت شهری و روستایی واکسن موجود است.

دانشگاه علوم پزشکی بم به چهار شهرستان شرقی بم، نرماشیر، فهرج و ریگان خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می دهد 

برچسب‌ها کرمان بم سفر استانی دانشگاه های علوم پزشکی اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان بم سفر استانی کرمان بم سفر استانی دانشگاه های علوم پزشکی اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی بم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید