Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: با توجه به اینکه پروژه بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری بود، مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافت.

دکتر مازیار اویسی ۲۴ مردادماه در جلسه تجلیل از خبرنگاران شهرستان های شرقی استان کرمان اظهار کرد: با توجه به اینکه پروژه بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی زیر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما به دلیل اهمیت ویژه آن برای شرق استان کرمان جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان بم در مسیر ترانزیتی جنوبشرق  قرار گرفته، نیاز به تسریع در تعیین تکلیف و ساخت این بیمارستان دیده می شد.

اویسی ادامه داد: در چهار شهرستان شرقی کرمان تنها یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی پاستور بم در حال ارائه خدمات به این شهرستان‌ها است.

وی بیان کرد: کلنگ ساخت این بیمارستان در سال ۹۶ به زمین زده شده بود اما به دلایل مختلف هنوز به سرانجام نرسیده است.

به گفته وی پروژه بیمارستان ۲۰۲ تختوابی، یک پروژه ملی بوده و دانشگاه علوم پزشکی تنها بهره بردار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم یادآور شد: با توجه به بزرگی این پروژه، تکمیل آن در توان دانشگاه نیست زیرا هزینه ساخت این بیمارستان بالغ بر چهار برابر هزینه درآمد یکسال دانشگاه علوم پزشکی بم است.

وی افزود: بخشی از ساختمان پردیس به عنوان خوابگاه دانشجویی دخترانه درنظر گرفته شده است.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم درباره خوابگاه دانشجویان دختر نیز تاکیدکرد: خوابگاه این دانشجویان در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید واقع شده که تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اظهار کرد: خوابگاه دخترانه دانشجویی ۴۰۰ تختخوابی در ارگ جدید سال ۹۷ می بایست به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف تاکنون به بهره برداری نرسیده و این خوابگاه با اعتبار دانشگاه در حال ساخت است و به همین منظور مبلغ ۴۰ میلیارد تومان وام برای ساخت این خوابگاه گرفته شده که امیدواریم ظرف یک تا دو سال آینده این خوابگاه ساخته شود.

اویسی می‌گوید: برای ساخت این خوابگاه نیز در سفر ریاست جمهوری مبلغی در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم همچنین درباره آخرین وضعیت کرونا در شرق استان کرمان گفت: در شرایط پایدار با شیب بسیار کم صعودی قرار داریم و امیدواریم وارد پیک شدیدی نشویم.

وی از عادی‌انگاری و استقبال نکردن مردم از دوز یادآور (دوز چهارم) واکسن کرونا ابراز نگرانی کرد و گفت: متاسفانه این عادی انگاری در سطح کشور وجود دارد و مردم باید هرچه سریعتر نوبت چهارم واکسن خود را دریافت کنند.

به گفته وی از جامعه هدف ۷۶ درصد دز اول، ۶۵.۳ دهم درصد دز دوم، ۴۱.۶ دهم درصد دز سوم و ۳ هزار و ۳۷ نفر هم دز نوبت چهارم خود را تزریق کرده اند.

اویسی توضیح داد: تاکنون ۷۳۴ هزار و۲۸۶ واکسن وارد دانشگاه علوم پزشکی شده که ۵۴۱ هزار و۴۵۵ دز برای تزریق های اول و دوم و سوم بوده است

وی تاکید کرد: هیچ کمبود واکسنی نداریم و در تمام مراکز جامع سلامت، خانه های بهداشت شهری و روستایی واکسن موجود است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بم بيمارستان سفر رییس جمهور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم سفر ریاست جمهوری بیمارستان ۲۰۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه